DSpace Repository
Search
Login
DSpace Home
→
01 คณะวิทยาศาสตร์เทคโนโลยีและการเกษตร
→
1.04 วิจัย
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Has File(s)
Filename
File description
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Has File(s)
Filename
File description
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 6 out of a total of 6 results for collection: 1.04 วิจัย.
(0.002 seconds)
Now showing items 1-6 of 6
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
การผลิตและการเปลี่ยนแปลงคุณภาพของเครื่องปรุงขมิ้นทอดปลา
จริยา สุขจันทรา
;
นูรีดา วาแต
;
สุไวบะห์ สะอิ
(
มหาวิทยาลัยราชภัฏยะลา
,
2558
)
การเพิ่มมูลค่าอาหารท้องถิ่นจากแป้งสาคู : หัวข้าวเกรียบแช่แข็ง
จริยา สุขจันทรา
(
มหาวิทยาลัยราชภัฏยะลา
,
2558
)
การพัฒนาผลิตภัณฑ์และอายุการเก็บรักษาของข้าวหอมกระดังงาชนิดแท่ง
กมลทิพย์ กรรไพเราะ
;
จริยา สุขจันทรา
;
ภารดี พละไชย
(
2562
)
การผลิตและการเปลี่ยนแปลงคุณภาพของเครื่องปรุงขมิ้นทอดปลา
จริยา สุขจันทรา
;
นูรีดา วาแต
;
สุไวบะห์ สะอิ
(
มหาวิทยาลัยราชภัฏยะลา
,
2558
)
การพัฒนาข้าวเกรียบปลาจากซูริมิเสริมฟักทอง
จริยา สุขจันทรา
;
นุชเนตร ตาเย๊ะ
(
มหาวิทยาลัยราชภัฏยะลา
,
2560
)
การเพิ่มมูลค่าอาหารท้องถิ่นจากแป้งสาคู : หัวข้าวเกรียบแช่แข็ง
จริยา สุขจันทรา
(
มหาวิทยาลัยราชภัฏยะลา
,
2558
)
Now showing items 1-6 of 6
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
จริยา สุขจันทรา (6)
นูรีดา วาแต (2)
สุไวบะห์ สะอิ (2)
กมลทิพย์ กรรไพเราะ (1)
นุชเนตร ตาเย๊ะ (1)
ภารดี พละไชย (1)
Subject
การเปลี่ยนคุณภาพ (2)
การเพิ่มมูลค่าอาหาร (2)
ขมิ้นทอดปลา (2)
หัวข้าวเกรียบแช่แข็ง (2)
เครื่องปรุงอาหาร (2)
เครื่องแกง -- การผลิต (2)
การพัฒนาข้าวเกรียบปลา (1)
ซูริมิเสริมฟักทอง (1)
แป้งสาคู (1)
... View More
Date Issued
2558 (4)
2560 (1)
2562 (1)
Has File(s)
Yes (6)