DSpace Repository

การใช้สมุนไพรเพื่อลดสารตกค้างอันตรายในเนื้อสัตว์

Show simple item record

dc.contributor.author วิศิษย์ เกตุปัญญาพงศ์
dc.date.accessioned 2021-12-22T03:24:54Z
dc.date.available 2021-12-22T03:24:54Z
dc.date.issued 2550-01
dc.identifier.uri http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3443
dc.publisher วารสารมหาวิทยาลัยราชภัฏยะลา en_EN
dc.subject สมุนไพร
dc.subject เนื้อสัตว์
dc.title การใช้สมุนไพรเพื่อลดสารตกค้างอันตรายในเนื้อสัตว์ en_EN
dc.title.alternative Herb Usage for Reducing Dangerous Residues in Meat en_EN


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account