Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6477
Title: การพัฒนาผลิตภัณฑ์เฉาก๊วยในน้ำนมแพะฮาลาลพร้อมบริโภค
Other Titles: Product development of ready to eat Halal Chao Kuai in Goat Milk
Authors: นุชเนตร ตาเย๊ะ
รอมลี เจะดอเลาะ
กูรอซียะห์ ยามิรูเด็ง
Keywords: การพัฒนาผลิตภัณฑ์
น้ำนมแพะ
เฉาก๊วย
Issue Date: 2560
Publisher: มหาวิทยาลัยราชภัฏยะลา
URI: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6477
Appears in Collections:1.04 วิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
03.pdf1.6 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.