Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/4168
Title: การผลิตและการเปลี่ยนแปลงคุณภาพของเครื่องปรุงขมิ้นทอดปลา
Other Titles: Production and quality change of Curry Paste for Fried Fish
Authors: จริยา สุขจันทรา
นูรีดา วาแต
สุไวบะห์ สะอิ
Keywords: เครื่องปรุงอาหาร
การเปลี่ยนคุณภาพ
ขมิ้นทอดปลา
เครื่องแกง -- การผลิต
Issue Date: 2558
Publisher: มหาวิทยาลัยราชภัฏยะลา
URI: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/4168
Appears in Collections:1.04 วิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
อ.จริยา สุขจันทรา ขมิ้นปลาทอด.pdf2.64 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.