Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3795
Title: การพัฒนาผลิตภัณฑ์น้ำปรุงรสพริกไทยดําของหมี่เบตงกึ่งสําเร็จรูป
Other Titles: The Development of Black Pepper Sauce in Instanted Betong Noodle
Authors: วิภาดา มุนินทร์นพมาศ
กมลทิพย์ กรรไพเราะ
จีรวุธ มุนินทร์นพมาศ
อับดุลนาเซร์ ฮายีสาเมาะ
สุธีรา ศรีสุข
Keywords: น้ำปรุงรสพริกไทยดํา
หมี่เบตง
การพัฒนาผลิตภัณฑ์
Issue Date: 5-Aug-2558
Publisher: มหาวิทยาลัยนราธิวาสราชนครินทร์
URI: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3795
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.