Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3795
Title: | การพัฒนาผลิตภัณฑ์น้ำปรุงรสพริกไทยดําของหมี่เบตงกึ่งสําเร็จรูป |
Other Titles: | The Development of Black Pepper Sauce in Instanted Betong Noodle |
Authors: | วิภาดา มุนินทร์นพมาศ กมลทิพย์ กรรไพเราะ จีรวุธ มุนินทร์นพมาศ อับดุลนาเซร์ ฮายีสาเมาะ สุธีรา ศรีสุข |
Keywords: | น้ำปรุงรสพริกไทยดํา หมี่เบตง การพัฒนาผลิตภัณฑ์ |
Issue Date: | 5-Aug-2558 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยนราธิวาสราชนครินทร์ |
URI: | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3795 |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
03 รายงานการประชุมวิชาการระดับชาติ ครั้งที่ 4 ประจำปี 2558 มหาวิทยาลัยนราธิวาสราชนครินทร์.pdf | 42.97 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.