Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3608
Title: | การพัฒนาผลิตภัณฑ์ปลาซาร์ดีนแดดเดียวโดยใช้ตู้อบลมร้อน |
Other Titles: | The development of Intermediate Moisture Pacific Sardines (Sardinops Sagax) by Hot Air Oven |
Authors: | กมลทิพย์ กรรไพเราะ |
Keywords: | การพัฒนาผลิตภัณฑ์ ปลาซาร์ดีน |
Issue Date: | Jul-2559 |
Publisher: | วารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี มรย. |
URI: | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3608 |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
124444-ไฟล์บทความ-324822-1-10-20180519.pdf | 388.34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.