Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3608
Title: การพัฒนาผลิตภัณฑ์ปลาซาร์ดีนแดดเดียวโดยใช้ตู้อบลมร้อน
Other Titles: The development of Intermediate Moisture Pacific Sardines (Sardinops Sagax) by Hot Air Oven
Authors: กมลทิพย์ กรรไพเราะ
Keywords: การพัฒนาผลิตภัณฑ์
ปลาซาร์ดีน
Issue Date: Jul-2559
Publisher: วารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี มรย.
URI: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3608
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
124444-ไฟล์บทความ-324822-1-10-20180519.pdf388.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.