Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3493
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สุนีย์ แวมะ | |
dc.contributor.author | อาอีเซาะส์ เบ็ญหาวัน | |
dc.contributor.author | สารีนา สาและ | |
dc.date.accessioned | 2021-12-22T03:25:17Z | - |
dc.date.available | 2021-12-22T03:25:17Z | - |
dc.date.issued | 2560-10-18 | |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3493 | - |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยฟาฏอนี | en_EN |
dc.subject | เปลือกลูกหยี | |
dc.subject | ลูกหยี | |
dc.title | การศึกษาตัวทําละลายต่อการสกัดสารในเปลือกลูกหยีที่มีผลต่อการยับยั้ง Escherichia coli | en_EN |
dc.title.alternative | The effect of solvent on shells velvet tamarind (Dialium cochinchinense) extraction to affecting Inhibition Escherichia coli. | en_EN |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
03 การประชุมวิชาการะดับชาติ ครั้งที่ 6 มหาวิทยาลัยฟาฏอนี.pdf | 708.09 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.