Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3493
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุนีย์ แวมะ
dc.contributor.authorอาอีเซาะส์ เบ็ญหาวัน
dc.contributor.authorสารีนา สาและ
dc.date.accessioned2021-12-22T03:25:17Z-
dc.date.available2021-12-22T03:25:17Z-
dc.date.issued2560-10-18
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3493-
dc.publisherมหาวิทยาลัยฟาฏอนีen_EN
dc.subjectเปลือกลูกหยี
dc.subjectลูกหยี
dc.titleการศึกษาตัวทําละลายต่อการสกัดสารในเปลือกลูกหยีที่มีผลต่อการยับยั้ง Escherichia colien_EN
dc.title.alternativeThe effect of solvent on shells velvet tamarind (Dialium cochinchinense) extraction to affecting Inhibition Escherichia coli.en_EN
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.