Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3426
Title: การพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหารฮาลาลท้องถิ่นจากแยมส้มแขกแคลอรี่ต่ำ
Other Titles: Development of local Halal Food Product: Low Calorie Garcinia Cambogia Jam
Authors: นุชเนตร ตาเย๊ะ
ต่วนนัจวา ต่วนกาจิ
ฮานาน อาลี
Keywords: การพัฒนาผลิตภัณฑ์
อาหารฮาลาล
Issue Date: Jul-2562
Publisher: วารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี มรย.
URI: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3426
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
187532-ไฟล์บทความ-772726-1-10-20191218.pdf422.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.