Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3426
Title: | การพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหารฮาลาลท้องถิ่นจากแยมส้มแขกแคลอรี่ต่ำ |
Other Titles: | Development of local Halal Food Product: Low Calorie Garcinia Cambogia Jam |
Authors: | นุชเนตร ตาเย๊ะ ต่วนนัจวา ต่วนกาจิ ฮานาน อาลี |
Keywords: | การพัฒนาผลิตภัณฑ์ อาหารฮาลาล |
Issue Date: | Jul-2562 |
Publisher: | วารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี มรย. |
URI: | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3426 |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
187532-ไฟล์บทความ-772726-1-10-20191218.pdf | 422.94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.