DSpace Repository

การพัฒนาการผลิตโยเกิร์ตถั่วหรั่ง โดยใช้เชื้อ Streptococcus thermophilus TISTR 894 และ Lactobacillus bulgaricus TISTR 451

Show simple item record

dc.contributor.author นุรอัยนี หะยียูโซะ
dc.contributor.author ซูไฮลา อาแว
dc.contributor.author ซอฟียะห์ กาเสาะ
dc.date.accessioned 2023-11-10T03:01:54Z
dc.date.available 2023-11-10T03:01:54Z
dc.date.issued 2566-02-21
dc.identifier.uri http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6980
dc.publisher มหาวิทยาลัยราชภัฏยะลา en_US
dc.subject โยเกิร์ต
dc.subject ถั่วหรั่ง
dc.subject Streptococcus thermophilus TISTR 894
dc.subject Lactobacillus bulgaricus TISTR 451
dc.title การพัฒนาการผลิตโยเกิร์ตถั่วหรั่ง โดยใช้เชื้อ Streptococcus thermophilus TISTR 894 และ Lactobacillus bulgaricus TISTR 451 en_US
dc.title.alternative Development for produce yogurt from Lang Bean by Streptococcus thermophilus TISTR 894 and Lactobacillus bulgaricus TISTR 451 en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account