DSpace Repository

รายงานวิจัยผลของสารไฮโดรคอลลอยด์ต่อความคงตัวของแผ่นแป้งขนมโบว์ในระหว่างการเก็บรักษา

Show simple item record

dc.contributor.author กูรอซียะห์ ยามิรูเด็ง
dc.date.accessioned 2022-01-13T07:41:15Z
dc.date.available 2022-01-13T07:41:15Z
dc.date.issued 2563
dc.identifier.uri http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/5570
dc.publisher มหาวิทยาลัยราชภัฏยะลา en_EN
dc.subject ไฮโดรคอลลอยด์ en_EN
dc.subject แผ่นแป้งขนมโบว์ en_EN
dc.title รายงานวิจัยผลของสารไฮโดรคอลลอยด์ต่อความคงตัวของแผ่นแป้งขนมโบว์ในระหว่างการเก็บรักษา en_EN
dc.title.alternative Effect of hydrocolloids on Roll Sheet Kanom Bow stability (Twisted popiah snack) during the storage process en_EN
dc.type Book en_EN


Files in this item

Files Size Format View

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account