DSpace Repository

ผลของการเอนแคบซูเลชั่นสารสกัดหยาบจากเปลือกมะนาว (Citrus aurantifolia (christm)) ในการต้านเชื้อแบคทีเรีย Bacillus cereus ATCC 11778 และ Pseudomonas fluorescens TISTR 358

Show simple item record

dc.contributor.author อดุลย์สมาน สุขแก้ว
dc.contributor.author ดาริกา จาเอาะ
dc.contributor.author สุนิตย์ โรจนสุวรรณ
dc.contributor.author อีลีหย๊ะ สนิโซ
dc.date.accessioned 2021-12-22T03:35:49Z
dc.date.available 2021-12-22T03:35:49Z
dc.date.issued 2560-10-18
dc.identifier.uri http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3915
dc.publisher มหาวิทยาลัยฟาฏอนี en_EN
dc.subject เอนแคบซูเลชั่น
dc.subject สารสกัดหยาบจากเปลือกมะนาว
dc.title ผลของการเอนแคบซูเลชั่นสารสกัดหยาบจากเปลือกมะนาว (Citrus aurantifolia (christm)) ในการต้านเชื้อแบคทีเรีย Bacillus cereus ATCC 11778 และ Pseudomonas fluorescens TISTR 358 en_EN
dc.title.alternative Effect of Crude Extract Lemon Peels (Citrus aurantifolia (christm)) by Encapsulation For Resistance Bacteria of Bacillus cereus ATCC 11778 and Pseudomonas fluorescens TISTR 358 en_EN


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account