DSpace Repository

ผลของการจุ่มนํ้าร้อนต่อคุณภาพผลของส้มโชกุน

Show simple item record

dc.contributor.author สมทบ เวทโอสถ
dc.contributor.author กมลทิพย์ กรรไพเราะ
dc.contributor.author อิสริยาภรณ์ ดำรงรักษ์
dc.date.accessioned 2021-12-22T03:33:47Z
dc.date.available 2021-12-22T03:33:47Z
dc.date.issued 2559-02-02
dc.identifier.uri http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3864
dc.publisher มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ en_EN
dc.subject ส้มโชกุน
dc.title ผลของการจุ่มนํ้าร้อนต่อคุณภาพผลของส้มโชกุน en_EN
dc.title.alternative Effects of Hot Water Treatment on Fruit Quality of Shokul Mandarin (Citrus reticulata Blanco) en_EN


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account