DSpace Repository

บะหมี่เบตงกึ่งสำเร็จรูปฮาลาล : การวิเคราะห์ความเสี่ยงกระบวนการผลิตและการทดแทนแป้งสาลีด้วยแป้งข้าวเจ้าบางส่วน

Show simple item record

dc.contributor.author กูรอซียะห์ ยามิรูเด็ง
dc.contributor.author ภารดี พละไชย
dc.date.accessioned 2021-12-22T03:31:32Z
dc.date.available 2021-12-22T03:31:32Z
dc.date.issued 2562-07-10
dc.identifier.uri http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3799
dc.publisher มหาวิทยาลัยราชภัฏยะลา en_US
dc.title บะหมี่เบตงกึ่งสำเร็จรูปฮาลาล : การวิเคราะห์ความเสี่ยงกระบวนการผลิตและการทดแทนแป้งสาลีด้วยแป้งข้าวเจ้าบางส่วน en_US
dc.title.alternative Halal Betong Instant Noodles : Risk Analysis Process and Partial Substitution of Wheat Flour with Rice Flour en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account