Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/handle/yru/762
Title: การพัฒนาผลิตภัณฑ์หมี่เบตงกึ่งสําเร็จรูป
Other Titles: The development of Betong instant noodle
Authors: วิภาดา มุนินทร์นพมาศ
สุธีรา ศรีสุข
กูรอซียะห์ ยามิรูเด็ง
จีรวุธ มุนินทร์นพมาศ
วรเวทย์พิสิษ ยศศิริ
Keywords: การพัฒนาผลิตภัณฑ์ -- หมี่เบตงกึ่งสําเร็จรูป
Issue Date: 18-Oct-2560
Publisher: มหาวิทยาลัยฟาฏอนี
URI: http://wb.yru.ac.th/handle/yru/762
Appears in Collections:2.3 บทความวิจัย



Items in YRU Wisdom Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools