Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/handle/yru/734
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวิภาดา มุนินทร์นพมาศ-
dc.contributor.authorภารดี พละไชย-
dc.date.accessioned2019-04-30T05:00:31Z-
dc.date.available2019-04-30T05:00:31Z-
dc.date.issued2558-01-
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/handle/yru/734-
dc.publisherวารสารวิจัยเทคโนโลยีราชมงคลศรีวิชัยen_EN
dc.subjectการพัฒนาผลิตภัณฑ์-
dc.subjectหัวข้าวเกรียบ-
dc.titleการพัฒนาผลิตภัณฑ์หัวข้าวเกรียบปลารสกระเทียมพริกไทยดำen_EN
dc.title.alternativeDevelopment on Garlic Black Pepper Flavoured Palaw Keropoken_EN
Appears in Collections:2.3 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sci_2.3-29.pdf5.54 MBAdobe PDFView/Open


Items in YRU Wisdom Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools