Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/handle/yru/734
Title: การพัฒนาผลิตภัณฑ์หัวข้าวเกรียบปลารสกระเทียมพริกไทยดำ
Other Titles: Development on Garlic Black Pepper Flavoured Palaw Keropok
Authors: วิภาดา มุนินทร์นพมาศ
ภารดี พละไชย
Keywords: การพัฒนาผลิตภัณฑ์ -- หัวข้าวเกรียบ
Issue Date: Jan-2558
Publisher: วารสารวิจัยเทคโนโลยีราชมงคลศรีวิชัย
URI: http://wb.yru.ac.th/handle/yru/734
Appears in Collections:2.3 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sci_2.3-29.pdf5.54 MBAdobe PDFView/Open


Items in YRU Wisdom Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools