Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/handle/yru/637
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสมทบ เวทโอสถ-
dc.contributor.authorกมลทิพย์ กรรไพเราะ-
dc.contributor.authorอิสริยาภรณ์ ดำรงรักษ์-
dc.date.accessioned2019-01-24T03:23:48Z-
dc.date.available2019-01-24T03:23:48Z-
dc.date.issued2559-02-02-
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/handle/yru/637-
dc.publisherมหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์en_EN
dc.subjectส้มโชกุน-
dc.titleผลของการจุ่มนํ้าร้อนต่อคุณภาพผลของส้มโชกุนen_EN
dc.title.alternativeEffects of Hot Water Treatment on Fruit Quality of Shokul Mandarin (Citrus reticulata Blanco)en_EN
Appears in Collections:2.3 บทความวิจัย



Items in YRU Wisdom Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools