Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/handle/yru/632
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวิภาดา มุนินทร์นพมาศ-
dc.contributor.authorกมลทิพย์ กรรไพเราะ-
dc.contributor.authorจีรวุธ มุนินทร์นพมาศ-
dc.contributor.authorอับดุลนาเซร์ ฮายีสาเมาะ-
dc.contributor.authorสุธีรา ศรีสุข-
dc.date.accessioned2019-01-24T02:59:37Z-
dc.date.available2019-01-24T02:59:37Z-
dc.date.issued2558-08-05-
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/handle/yru/632-
dc.publisherมหาวิทยาลัยนราธิวาสราชนครินทร์en_EN
dc.subjectน้ำปรุงรสพริกไทยดํา-
dc.subjectหมี่เบตง-
dc.subjectการพัฒนาผลิตภัณฑ์-
dc.titleการพัฒนาผลิตภัณฑ์น้ำปรุงรสพริกไทยดําของหมี่เบตงกึ่งสําเร็จรูปen_EN
dc.title.alternativeThe Development of Black Pepper Sauce in Instanted Betong Noodleen_EN
Appears in Collections:2.3 บทความวิจัย



Items in YRU Wisdom Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools