Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/handle/yru/632
Title: การพัฒนาผลิตภัณฑ์น้ำปรุงรสพริกไทยดําของหมี่เบตงกึ่งสําเร็จรูป
Other Titles: The Development of Black Pepper Sauce in Instanted Betong Noodle
Authors: วิภาดา มุนินทร์นพมาศ
กมลทิพย์ กรรไพเราะ
จีรวุธ มุนินทร์นพมาศ
อับดุลนาเซร์ ฮายีสาเมาะ
สุธีรา ศรีสุข
Keywords: น้ำปรุงรสพริกไทยดํา -- หมี่เบตง -- การพัฒนาผลิตภัณฑ์
Issue Date: 5-Aug-2558
Publisher: มหาวิทยาลัยนราธิวาสราชนครินทร์
URI: http://wb.yru.ac.th/handle/yru/632
Appears in Collections:2.3 บทความวิจัย



Items in YRU Wisdom Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools