Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/handle/yru/630
Title: การศึกษาอัตราส่วนและบรรจุภัณฑ์ต่อการเก็บรักษาของข้าวเกรียบปลาอบด้วยไมโครเวฟ
Other Titles: The Study of Ratios and Packaging on Baked Fish Crackers by Microwave Shelf Life
Authors: รอมลี เจะดอเลาะ
มาหะมะดารี แวโนะ
อิสมาแอ ล่าเตะเกะ
Keywords: ข้าวเกรียบปลา -- ไมโครเวฟ
Issue Date: 5-Aug-2558
Publisher: มหาวิทยาลัยนราธิวาสราชนครินทร์
URI: http://wb.yru.ac.th/handle/yru/630
Appears in Collections:2.3 บทความวิจัย



Items in YRU Wisdom Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools