Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/handle/yru/528
Title: | การพัฒนาผลิตภัณฑ์หัวข้าวเกรียบปลารสพริกขี้หนู |
Other Titles: | Development of Bird Chilli Flavoured Palaw Keropok |
Authors: | วิภาดา มุนินทร์นพมาศ ซูไรดา วายุ สุไฮลา วาเตะ |
Keywords: | ข้าวเกรียบ -- ข้าวเกรียบปลา |
Issue Date: | 2559 |
Publisher: | วารสารวิจัยมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลศรีวิชัย |
URI: | http://wb.yru.ac.th/handle/yru/528 |
Appears in Collections: | 2.3 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
วารสารวิจัยมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลศรีวิชัย.pdf | 527.32 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in YRU Wisdom Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Admin Tools