Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/handle/yru/429
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorกมลทิพย์ กรรไพเราะ-
dc.contributor.authorซุไรดา มะ-
dc.contributor.authorอับลา โต๊ะลู-
dc.date.accessioned2018-08-08T07:48:24Z-
dc.date.available2018-08-08T07:48:24Z-
dc.date.issued2560-04-
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/handle/yru/429-
dc.publisherมหาวิทยาลัยราชภัฏนครศรีธรรมราชen_EN
dc.subjectกลูโคสไซรัป-
dc.subjectน้ำตาล-
dc.titleการศึกษาอัตราส่วนระหว่างกลูโคสไซรัปและน้ำตาลสําหรับผลิตภัณฑ์น้ำดาหลาเข้มข้นen_EN
dc.title.alternativeThe Study of Ratio between Glucose syrup and Sucrose for Concentrated Torch Ginger Juice (Etlingeraelatior (Jack) R.M. Smith)en_EN
Appears in Collections:2.3 บทความวิจัย



Items in YRU Wisdom Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools