Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/handle/yru/235
Title: การพัฒนาและใช้ประโยชน์จากดาหลาเพื่อเป็นผลิตภัณฑ์อาหารเชิงสุขภาพ
Authors: กมลทิพย์ กรรไพเราะ
สุธีรา ศรีสุข
Keywords: ผลิตภัณฑ์อาหารเชิงสุขภาพ -- ดาหลา
Issue Date: 2559
Publisher: มหาวิทยาลัยราชภัฏยะลา
URI: http://wb.yru.ac.th/handle/yru/235
Appears in Collections:2.1.1 ทั้งหมด

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
กมลทิพย์ กรรไพเราะ.pdf3.61 MBAdobe PDFView/Open


Items in YRU Wisdom Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools