Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/handle/yru/1849
Title: การพัฒนาสูตรน้ำปรุงรสผัดพริกสำหรับหมี่เบตงกึ่งสำเร็จรูป
Other Titles: Formulation of Pud Prik Flavoured Sauce for Instant Betong Noodle
Authors: วิภาดา มุนินทร์นพมาศ
กมลทิพย์ กรรไพเราะ
สุธีรา ศรีสุข
จีรวุธ มุนินทร์นพมาศ
อับดุลนาเซร์ ฮายีสาเมาะ
Keywords: การพัฒนาสูตรน้ำปรุงรส -- น้ำปรุงรสผัดพริก -- หมี่เบตง
Issue Date: May-2561
Publisher: วารสารมหาวิทยาลัยทักษิณ
URI: http://wb.yru.ac.th/handle/yru/1849
Appears in Collections:2.3 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.3.14 วารสารมหาวิทยาลัยทักษิณ 21(3).pdf438.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in YRU Wisdom Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools