Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/handle/yru/1247
Title: การพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหารฮาลาลเพื่อสุขภาพ : เฉาก๊วยในน้ำนมแพะพร้อมบริโภค
Other Titles: Development of Halal Food for Health: Ready to Eat Chao Kuai in Goat Milk
Authors: นุชเนตร ตาเย๊ะ
นิภาภัทร์ กุณฑล
มารีนี โตะลู
นูรซาลีฮา โมงหนิมะ
Keywords: อาหารฮาลาล -- เฉาก๊วย -- น้ำนมแพะ
Issue Date: May-2561
Publisher: วารสารมหาวิทยาลัยนราธิวาสราชนครินทร์
URI: http://wb.yru.ac.th/handle/yru/1247
Appears in Collections:2.3 บทความวิจัย



Items in YRU Wisdom Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools