Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/handle/yru/1245
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorรอมลี เจะดอเลาะ-
dc.date.accessioned2020-03-04T03:03:53Z-
dc.date.available2020-03-04T03:03:53Z-
dc.date.issued2561-01-
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/handle/yru/1245-
dc.publisherวารสารวิจัยมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลศรีวิชัยen_EN
dc.subjectลูกหยี-
dc.titleการศึกษาการจัดการหลังเก็บเกี่ยวของผลลูกหยีดำสดและวิธีการทำแห้งต่อสมบัติและการทดสอบทางประสาทสัมผัสของผลลูกหยีแห้งen_EN
dc.title.alternativeStudy on Post-harvest Management of Fresh Black Velvet Tamarind and Dehydrating Methods on the Properties and Sensory Evaluation of Pre-processed Producten_EN
Appears in Collections:2.3 บทความวิจัย



Items in YRU Wisdom Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools