Skip navigation
Home
Browse
Faculty/Department
& Content types
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
keyword
Sign on to:
My Homepage
Receive email
updates
Edit Profile
YRU Wisdom Bank
Search
Search:
All of YRU Wisdom Bank
2 คณะวิทยาศาสตร์เทคโนโลยีและการเกษตร
2.1 วิจัย
2.2 วิทยานิพนธ์
2.3 บทความวิจัย
2.4 บริการวิชาการ
2.5 เอกสารการสอน
2.6 หนังสือ/ตำราการสอน
2.7 VDO สื่อการสอน
2.8 VDO กิจกรรม
2.9 รางวัล/ประกาศนียบัตรที่ได้รับ
2.10 MOU
for
Current filters:
Title
Author
Keyword
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Keyword
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Keyword
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Keyword
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Keyword
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Keyword
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-1 of 1 (Search time: 0.001 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2559
ปริมาณและชนิดของแบคทีเรียกรดแลคติกในผัก ผลไม้ดองท้องถิ่นเพื่อยับยั้งแบคทีเรียก่อโรค
นุรอัยนี หะยียูโซะ
;
คอสียาห์ สะลี
;
อับดุลลาห์ โดลาห์ ดาลี
;
ซูไบด๊ะ หะยีวาเงาะ
;
พูรกอนนี สาและ
Discover
Author
1
พูรกอนนี สาและ
1
อับดุลลาห์ โดลาห์ ดาลี
Keyword
1
ผลไม้ดอง
1
แบคทีเรียกรดแลคติก