Skip navigation
Home
Browse
Faculty/Department
& Content types
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
keyword
Sign on to:
My Homepage
Receive email
updates
Edit Profile
YRU Wisdom Bank
Search
Search:
All of YRU Wisdom Bank
2 คณะวิทยาศาสตร์เทคโนโลยีและการเกษตร
2.1 วิจัย
2.2 วิทยานิพนธ์
2.3 บทความวิจัย
2.4 บริการวิชาการ
2.5 เอกสารการสอน
2.6 หนังสือ/ตำราการสอน
2.7 VDO สื่อการสอน
2.8 VDO กิจกรรม
2.9 รางวัล/ประกาศนียบัตรที่ได้รับ
2.10 MOU
for
Current filters:
Title
Author
Keyword
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Keyword
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Keyword
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Keyword
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Keyword
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-2 of 2 (Search time: 0.0 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2558-08-05
การพัฒนาผลิตภัณฑ์น้ำปรุงรสพริกไทยดําของหมี่เบตงกึ่งสําเร็จรูป
วิภาดา มุนินทร์นพมาศ
;
กมลทิพย์ กรรไพเราะ
;
จีรวุธ มุนินทร์นพมาศ
;
อับดุลนาเซร์ ฮายีสาเมาะ
;
สุธีรา ศรีสุข
2561-05
การพัฒนาสูตรน้ำปรุงรสผัดพริกสำหรับหมี่เบตงกึ่งสำเร็จรูป
วิภาดา มุนินทร์นพมาศ
;
กมลทิพย์ กรรไพเราะ
;
สุธีรา ศรีสุข
;
จีรวุธ มุนินทร์นพมาศ
;
อับดุลนาเซร์ ฮายีสาเมาะ
Discover
Author
2
วิภาดา มุนินทร์นพมาศ
2
อับดุลนาเซร์ ฮายีสาเมาะ
Keyword
1
การพัฒนาผลิตภัณฑ์
1
การพัฒนาสูตรน้ำปรุงรส
1
น้ำปรุงรสผัดพริก
1
น้ำปรุงรสพริกไทยดํา
Date issued
1
2558
1
2561